Binnenvaartschipper

Geen tijd om een nieuwe vracht te zoeken voor uw volgende reis? Of ligt u in een haven waar u geen vaste contacten heeft en daardoor lastiger aan uw volgende scheepslading komt? Kies dan voor de voordelen van Rialto Bevrachtingen. Wij hebben binnen Europa een groot netwerk bevrachters.

Rialto Bevrachtingen onderhoudt dagelijks contact met een uitgebreid netwerk betrouwbare bevrachters. Wij bemiddelen tussen binnenvaartschippers en bevrachters voor vervoer binnen Europa. Scheepsladingen die wij bemiddelen zijn droge ladingen zoals zand, grind, kolen, papier, diervoer, graan, tarwe, mais, constructiedelen, etc.

Voor ieder binnenvaartschip zoeken wij economisch en logistiek gezien de beste oplossing. Wij houden bij het aannemen van een vracht rekening met de ligging en de omvang van uw binnenvaartschip. Rialto Bevrachtingen zorgt voor een heldere communicatie tussen u en de bevrachter. Wij doen er vervolgens alles aan om u op de eindebestemming weer te voorzien van een nieuwe vracht. U wilt immers zonder zorgen weer aan uw volgende reis beginnen. Rialto Bevrachtingen is voor u altijd op zoek naar de beste reis.

Kies voor Rialto Bevrachtingen:

  • U vaart rendabeler; de juiste vracht bij het juiste schip.
  • U beperkt lege vaarten.
  • U bent niet afhankelijk van één bevrachter.
  • U heeft meer afwisseling in uw werk.
  • U heeft een betrouwbare aanspreekpunt / partner voor al uw vragen tijdens uw reis.

Contact opnemen?

Sluiten
Heb je een vraag?